Έκοψε την πίτα του ο δραστήριος Σύλλογος Απανταχού Πυργισιάνων

Στην κατάμεστη αίθουσα από Πυργισιάνους του “ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ” στην Αθήνα, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ο δραστήριος σύλλογος του Πυργιού.
Πάνω από 300 Πυργισιάνοι μαζεύτηκαν για να ανταλλάξουν ευχές, να συζητήσουν τα προβλήματα του χωριού τους αλλά και να βραβεύσουν τους επιτυχόντες μαθητές του Πυργιού το 2019 για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Η εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Παναγής Καππάτος,  η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Τσαγκαροπούλου Κράτσα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σάμης,  Σπύρος Σπαθής καθώς και ο πρόεδρος της Κοινότητας Πυργιού Γεράσιμος Παπαδάτος

Η εκδήλωση ήταν ευγενική προσφορά του γνωστού Κεφαλονίτη ιδιοκτήτη των Ξενοδοχείων “Ηλέκτρα Παλλάς” με καταγωγή από το Πυργί, Γεράσιμου Φωκά.
Οι Πυργισιάνοι αποδεικνύουν έμπρακτα το μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή τους και αυτό φαίνεται από το δυναμικό παρών στην όμορφη εκδήλωση.

Φίλος Πυργισιάνων

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις