Πραγματοποιήθηκαν διανομές τροφίμων σε 185 οικογένειες

Ιερά Μητρόπολις Κεφαλληνίας

Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο

«Ο Άγιος Γεράσιμος»

 «ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ »

Με την ευχή του Μητροπολίτου μας και προέδρου του  Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ι.Μ. Κεφαλληνίας «Ο Άγιος Γεράσιμος», κ.κ. Δημητρίου πραγματοποιήθηκαν  διανομές τροφίμων προς άπορούς συνανθρώπους μας, στις 23/12/19 και στις 24/01/20 .

Καλύφθηκαν  βασικές ανάγκες   185  οικογενειών σε κρέας, γάλα, αλεύρι, ρύζι, ζάχαρη, μακαρόνια, ενώ διατέθηκαν και  τρόφιμα (είδη παντοπωλείου), που προσέφεραν ανώνυμοι αρωγοί του έργου του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου «Ο Άγιος Γεράσιμος», οι οποίοι με συναίσθημα αλληλεγγύης  ενισχύουν  όσο μπορούν  τα καλάθια στα Super Market.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις ομάδες Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013, Α.Ο. Εικοσιμίας – GPS Valencia Κεφαλονιάς, Α.Ε. Κράννης, Α.Ο. Διλινάτα, Α.Ο. Παλληξουριακός  για την προσφορά τροφίμων προς το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο, τα οποία ήδη διατέθηκαν.  Γνωστό κατάστημα ειδών δώρων και σχολικών ειδών στο Αργοστόλι, πρόσφερε σχολικά είδη, βιβλία, σχολικές τσάντες, πάζλ κ.α.,  για τα παιδιά. Επίσης γνωστό ιχθυοπωλείο  στο Αργοστόλι διέθεσε ποσότητα  60 κιλών ψαριού, υπέρ των αναγκών άπορων οικογενειών.

Η συμβολή και η συμπαράσταση επώνυμων και ανώνυμων είναι ιδιαίτερης σημασίας. Ευχόμαστε κατά το νέο έτος να περιοριστούν τα προβλήματα των εμπερίστατων αδελφών μας, ώστε να ανακτήσουν  την αξιοπρέπεια και το χαμόγελό τους, με τις πρεσβείες του Αγίου Γερασίμου.

Εκ του Δ.Σ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις