Η Κίνηση Πολιτών Επαρχίας Σάμης εύχεται υγεία, αγωνιστική διάθεση και τόλμη

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Η Κίνηση Πολιτών Επαρχίας Σάμης επιθυμεί και εύχεται στους συμπολίτες και στις συμπολίτισσες του νησιού μας  υγεία, αγωνιστική διάθεση και τόλμη για το νέο χρόνο που ήδη διανύουμε, το 2019.

Υγεία που είναι πρωτεύον αγαθό και απαραίτητο για να λειτουργούμε και να δημιουργούμε με ελευθερία και αξιοπρέπεια.

Αγωνιστική διάθεση που θα χρειαστεί να έχουμε για να διεκδικούμε την ποιότητα στη ζωή μας, που κανένας δεν ευαρεστείται να μας χαρίσει και κάποιοι βολεύονται να μην την έχουμε!

Τόλμη για να ανοίξουμε καινούργια μονοπάτια οδεύοντας στο μέλλον. Να φύγουμε απ’την πεπατημένη που μας οδήγησε σε τέλμα, σε μιζέρια, σε απογοήτευση. Να τολμήσουμε με δικές μας δυνάμεις να φέρουμε αποτελέσματα που μέχρι χθες τα περιμέναμε από άλλους!

Να λειτουργήσουμε ενωτικά από το μετερίζι του ο καθένας μας για να πετύχουμε για τις ζωές μας και για τον τόπο μας τους στόχους που οραματιζόμαστε!

ΚΙΝΗΣΗ  ΠΟΛΙΤΩΝ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ  ΣΑΜΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις