Δοξολογία για το Νέο Έτος στο Αργοστόλι -Ευχές και χαμόγελα στο κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στην Περιφέρεια

Την καθιερωμένη δοξολογία για την έναρξη της νέας ημερολογιακής χρονιάς τέλεσε το πρωί ο Μητρπολίτης της νήσου κ. Δημήτριος, παρουσία της Βουλευτού κας Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα, του Δημάρχου κ. Αλέξανδρου Παρίση, του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Σπύρου Γαλιατσάτου, του κ. Γιώργου Κοκκόλη, εκπροσώπων της Πολιτικής και Πολιτειακής ηγεσίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπροσώπων κληρικών και λαϊκών.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Δημήτριος ευχήθηκε «Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Το νέο έτος να είναι δημιουργικό».

Αμέσως μετά τη δοξολογία για τη νέα χρονιά η πολιτική και η πολιτειακή ηγεσία παρευρέθηκε στη καθιερωμένη δεξίωση, για το νέο έτος, στο κατάστημα της Περιφέρειας (πρώην Νομαρχία). Τη πρώτη Βασιλόπιτα της χρονιάς έκοψαν μαζί ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας και ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Δημήτριος.

Και φέτος ο οικοδεσπότης Παναγής Δρακουλόγκωνας και οι κυρίες της Περιφέρειας τα είχαν όλα στην εντέλεια και σε γιορτινή ατμόσφαιρα. Τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν με τον Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση να έχει τρελά κέφια και να πειράζει συνέχεια τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Νίκο Βαλλιανάτο.

Την όμορφη εκδήλωση ομόρφυνε και η παρουσία της χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου μαζί με το παιδικό της τμήμα με τις όμορφες καντάδες και τα Κεφαλλονίτικα κάλαντα υπό τις οδηγίες της μαέστρου Αλεξίας Μαρτσέλου.

Στο τέλος ο Μητροπολίτης μαζί με τον Δήμαρχο και τις άλλες αρχές συνέχισαν τις επισκέψεις και το κόψιμο της καθιερωμένης Βασιλόπιτας στον Οίκο Ευγηρίας και στο Δημοτικό Γηροκομείο.

Όλοι ευχήθηκαν Καλή Χρονιά και χρόνια πολλά πάντα με υγεία!

ekefalonia.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις