34 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στην Κεφαλονιά

Προληπτικοί τροχονομικοί έλεγχοι στα Ιόνια Νησιά

Βεβαιώθηκαν (167) επικίνδυνες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Εντατικοί τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία 24ώρα για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την αντιμετώπιση επικίνδυνων παραβάσεων σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Λευκάδα και Κέρκυρα.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκια αστυνομικών των Τμημάτων Τροχαίας και των Ομάδων Ελέγχων Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) και είχαν ως αποτέλεσμα να βεβαιωθούν συνολικά (167) επικίνδυνες παραβάσεις.

Ειδικότερα, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στην Ζάκυνθο βεβαιώθηκαν (55) παραβάσεις, στην Λευκάδα (40) παραβάσεις, στην Κεφαλονιά (34) παραβάσεις και στην Κέρκυρα (38).

Ενδεικτικά οι παραβάσεις αφορούσαν :

• (11) για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

• (12) για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας

• (12) για μη χρήση προστατευτικής ζώνης

• (25) για μη χρήση προστατευτικού κράνους

• (13) για στέρηση αδείας ικανότητας οδήγησης

Οι έλεγχοι εντάσσονται στο γενικότερο πλάνο δράσεων αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών των νησιών του Ιονίου που εφαρμόζεται από τις αρμόδιες, κατά περίπτωση, αστυνομικές υπηρεσίες.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις