Συνελήφθησαν συνολικά επτά (7) αλλοδαποί σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά

Συνελήφθησαν συνολικά επτά (7) αλλοδαποί, κατά περίπτωση για διακίνηση, κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων

Συνελήφθησαν την Τρίτη (19-06-2018) στα αεροδρόμια της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς, κατά τη διάρκεια διαβατηριακών ελέγχων συνολικά επτά (7) αλλοδαποί από 19 έως 30 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης εξόδου από την χώρα μη νόμιμων αλλοδαπών καθώς και της κατοχής και χρήσης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διευκόλυνε την έξοδο από την χώρα δύο μη νόμιμων αλλοδαπών 21 και 30 ετών, μαζί με τα ανήλικα τέκνα τους, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Στην δεύτερη περίπτωση, εντοπίστηκαν στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, τέσσερις (4) αλλοδαποί 19 έως 27 ετών για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, οι οποίοι προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κατά τόπο αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις