1ο Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ Σχολείων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας “Με την μουσική… σαλπάρουμε!”

H Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας δια της Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων διοργανώνει το 1ο Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ: «Με την Μουσική… σαλπάρουμε!».

Το φεστιβάλ, στο οποίο θα πάρουν μέρος μαθητικές χορωδίες και μαθητικά μουσικά σχήματα των σχολείων της Δ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» και ώρα: 18:00-21.00, με την υλικοτεχνική υποστήριξη της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Στόχοι του φεστιβάλ είναι η δημιουργία ευκαιριών για καλλιτεχνική έκφραση, η ανάδειξη της δημιουργικότητας και του ταλέντου των μαθητών, η επικοινωνία των μαθητών των σχολείων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης και το άνοιγμα του σχολείου στην ευρύτερη κοινωνία.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις