Έγινε καθαρισμός και αναγνώριση της διαδρομής το “Μονοπάτι του Ανέμου”

Και «γέγονε» η αναγνώριση και ο καθαρισμός του Μονοπατιού του Ανέμου. Η θέα ανυπέρβλητη αποζημίωσε και τον πλέον απαιτητικό…μικροί μεγάλοι, περπάτησαν και αναζωογονήθηκαν σε ένα όμορφο φευγιό από τα «πολλά και διάφορα», της κουραστικής και φορτισμένης μας καθημερινότητας.

Κοντά μας, χαλαρά και ανεπίσημα ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο οποίος όπως πάντα ιδιαίτερα αγαπητός και κοινωνικός δημιούργησε άμεσα νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Στην Φώτο με την κάπως διαφορετική καινούργια του φίλη, την χαριτωμένη χελωνίτσα της περιοχής σε ένα πολύ τρυφερό «ενσταντανέ».

Δεν ξεχνούμε ότι η προθεσμία των εγγραφών λήγει στις 8/5 εβδομάδας και ότι ο αγώνας διεξάγεται με το μήνυμα ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΡΟΧΑΙΑ, ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.

Υπενθυμίζουμε το λινκ εγγραφών

https://docs.google.com/forms/d/1LQJ8QlhKXnYDutG45Mky4u_ajWoKa6YRfBOvtNY8E2w

Σας περιμένουμε τις 13/5/2018 στον Αγκώνα συνδιοργάνωση ΠΙΝ-ΠΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ , ΠΣ-ΤΚ ΑΓΚΩΝΑ

ΥΓ. Ευχαριστούμε την Κατερινουλα Φωκά για τις όμορφες φωτογραφίες της
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις