Σπύρος Λουκάκης: Γιατί κατεβαίνω με τον Σπύρο Γασπαρινάτο

Συνάδελφοι

Στις 09/10/11 Δεκεμβρίου διαλέγουμε τι Επιμελητήριο θέλουμε! Κι όταν εννοώ θέλουμε δεν αναφέρομαι σε αυτό που ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια! Δηλαδή μια πλήρη ανυπαρξία μακριά από τα προβλήματα των χιλιάδων συναδέλφων μας.

Η απόφαση μου να ασχοληθώ και να κατέβω υποψήφιος με τον συνδυασμό (ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ) με επικεφαλής τον Σπύρο Γασπαρινάτο έχει να κάνει με όλα αυτά. Πιστεύω ότι η ενασχόληση μου με τα κοινά και μέσα από την συνδικαλιστική μου δραστηριότητα από την θέση του Αντιπροέδρου του (ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ) μου έχει δώσει εμπειρίες.

Τι χρειάζεται; Σχεδιασμός- ενημέρωση- στελέχωση και ένα Δ.Σ. του Επιμελητηρίου που να σέβεται τον κάθε συνάδελφο. Στο ψηφοδέλτιο μας και μέσα από το πρόγραμμα του αναφέρονται όλες οι δράσεις. Μπορώ να βοηθήσω και με την ψήφο σας να είμαι στο νέο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.

Σπυρίδων Ιωάννου Λουκάκης

Υποψήφιος Επιμελητηριακός Σύμβουλος – ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις