Συναντήσεις του Αντιπροέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Παναγιώτη Σγουρίδη στην Κέρκυρα

Συναντήσεις του Αντιπροέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτη Σγουρίδη στην Κέρκυρα και συμμετοχή του στο Περιφερειακό Συνέδριο Ανάπτυξης & Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Ι.Νήσων, στην Κέρκυρα

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στα Ιόνια Νησιά, ο Αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης, συνοδευόμενος από το Γραμματέα Οργανωτικού Κώστα Κίγκα,τη Δευτέρα 4/12 επισκέφτηκε την Κέρκυρα ενώ κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής του στο νησί για τις εργασίες του Συνεδρίου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης,πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με θεσμικούς,αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς.
Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον Δήμαρχο Κέρκυρας Κώστα Νικολούζο,τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο και τους Αντιπεριφερειάρχες Τουρισμού Σπύρο Γαλιατσάτο και  Κοινωνικής πολιτικής Αλέκο Μιχαλά.Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ προήδρευσε σε ευρεία συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής Κέρκυρας παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού Κ.Κίγκα,του περιφερειάρχη Οργανωτικού Ι.Νήσων & Ηπείρου Γ.Ζήκου,του Αν.Γραμματέα αυτοδιοίκησης Χρ.Άνθη,του Αν.Γραμματέα Νησιωτικής πολιτικής Γ.Κουρσάρη,της συντονίστριας Κέρκυρας Α.Πρωτοψάλτη,του μέλους του Συντονιστικού της Νεολαίας ΑΝΕΛ Στ.Χανδρινού,πολιτευτών και τοπικών στελεχών του Κινήματος, στη διάρκεια της οποίας  έγινε πολιτική ενημέρωση και ανάλυση των προτάσεων που κατατέθηκαν στο αναπτυξιακό συνέδριο που έλαβε χώρα 5 & 6 Δεκεμβρίου παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και υπουργών της κυβέρνησης.

Συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν και με τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.Κ.Ε. Σπ.Στεφανίδη και τον Αντιπρόεδρο του Οργανισμού και στελέχους των ΑΝΕΛ Κέρκυρας Τ. Κόλλια, με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κέρκυρας Φ.Κακαβίτσα και με υπηρεσιακούς παράγοντες κρατικών υπηρεσιών καθώς και με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων.
Την Τρίτη 5/12 δόθηκε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης όπου παρουσιάστηκαν οι βασικοί άξονες της ολοκληρωμένης πρότασης της Περιφερειακής Οργάνωσης Ι.Νήσων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είχαν δυναμική παρουσία στις εργασίες του συνεδρίου και δια του Αντιπροέδρου του κινήματος Παναγιώτη Σγουρίδη,πραγματοποίησαν παρεμβάσεις σε όλες τις συνεδρίες καταθέτοντας ολοκληρωμένες και ρηξικέλευθες προτάσεις στις αντίστοιχες θεματικές ενότητες.

 

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Ενσωματωμένη εικόνα 2