Συνεχίζονται πυρετωδώς οι εργασίες για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό [Εικόνες]

Πυρετωδώς συνεχίζονται από τον Δήμο Κεφαλονιάς και την ΚΕΔΗΚΕ οι εργασίες στησίματος του Χριστουγεννιάτικου χωριού καθώς οι μέρες των εορτών πλησιάζουν ολοένα και πιο πολύ. Επί ποδός βρίσκονται σε καθημερινή βάση ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης, μέλη της ΚΕΔΗΚΕ, ηλεκτρολόγοι και προσωπικό του Δήμου για να παραδώσουν τα πάντα στην εντέλεια και στην ώρα τους.

Μικροί και μεγάλοι περιμένουν με ανυπομονησία για την ολοκλήρωση και παράδοση του χωριού στην κεντρική πλατεία αλλά και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Σύντομα θα σας αποκαλύψουμε και την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του δέντρου αλλά και τις πολλές εκπλήξεις που ετοιμάζει και για φέτος ο Δήμος σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Μερικές βραδινές εικόνες από το στολισμένο κέντρο του Αργοστολίου:

Και ο φυσικός στολισμός της “Καμπάνας” υπό το φως του φεγγαριού:
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις