Με κάθε επισημότητα εορτάσθηκε ο Άγιος Νικόλαος

Με κάθε επισημότητα εορτάστηκε ο Άγιος Νικόλαος στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Αργοστόλι σήμερα το πρωϊ με πλούσια αρτοκλασία. Στην λειτουργία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Δημήτριος παρουσία πολλών ιερέων.

Τη θεία λειτουργία παρακολούθησαν εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Διοικητής και σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού καθώς και πλήθος πιστών. Αμέσως μετά το πέρας της λειτουργίας ο Μητροπολίτης κ.κ. Δημήτριος αναφέρθηκε στην ζωή και το έργο του Αγίου Νικολάου, του προστάτη των Ναυτικών και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά.

Την μεγάλη εορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξης Μοσχονάς, ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Διονύσης Κοκκόσης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Σωτήρης Κουρής και Σουζάνα Πεφάνη.

Χρόνια Πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν και φυσικά στους ναυτικούς μας!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις