“Λευκή Νύχτα” με Δημήτρη Μπάση και πολλές εκπλήξεις από την Κράνη

Πολλές εκπλήξεις ετοιμάζει ο Εμπορικός Σύλλογος “Η Κράνη” για τις γιορτές των Χριστουγέννων με γνώμονα να τονώσει την αγορά και να αλλάξει το αρνητικό κλίμα που επικρατεί λόγω της οικονομικής κρίσης.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος Ιάκωβος Νιφοράτος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο νωρίτερα σήμερα το απόγευμα,  την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πλέον “Λευκή Νύχτα” με καλεσμένο τον δημοφιλή καλλιτέχνη Δημήτρη Μπάση όπου θα δώσει συναυλία στην πλατεία Καμπάνας. Ο Δημήτρης Μπάσης είναι ένας ποιοτικός τραγουδιστής με πλούσιο ρεπερτόριο, έντεχνο και λαϊκό, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τα καταστήματα της αγοράς του Αργοστολίου θα μπορούν να προσφέρουν στους δυνάμει πελάτες εκπτώσεις ή προσφορές σε συγκεκριμένα είδη που οι ίδιοι επιθυμούν.

Μάλιστα μία αρκετά όμορφη πρόταση “έπεσε στο τραπέζι” της αποψινής συνάντησης και αφορά την τοποθέτηση μικρών ή μεγάλων φαναριών με πραγματική φλόγα έξω από κάθε μαγαζί, η οποία σε συνδυασμό με κάποιο κέρασμα ταιριάζει απόλυτα με το εορταστικό κλίμα των ημερών και αναμένεται εφόσον πραγματοποιηθεί να τραβήξει το ενδιαφέρον και τα θετικά σχόλια του κόσμου.

Η Κράνη επίσης ετοιμάζει χορό το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στο Στατέρι με μπουφέ, μουσική και πολύ χορό με στόχο πάντα την συγκέντρωση χρημάτων για την πραγματοποίηση διαφόρων δράσεων μέσα στις γιορτές.

Ο Πρόεδρος Ιάκωβος Νιφοράτος ενημέρωσε τα μέλη του για τη δημιουργία σελίδας facebook αλλά και διαδραστικής ιστοσελίδας από την οποία θα μπορούν να ενημερώνονται όλοι οι επαγγελματίες για τι συμβαίνει στην οικονομία, την αγορά και γενικά για όλα τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες, “φτιάχνουμε το αύριο” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νιφοράτος “και είναι ένα τόλμημα το οποίο θέλει δουλειά για να στηθεί σωστά”.

Ο κ. Νιφοράτος υπογράμμισε ότι έχει ξεκινήσει συνεργασία με το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων πάνω σε μία έρευνα που θα διεξάγει ο Εμπορικός Σύλλογος “Η Κράνη” σε μία προσπάθεια για συνεχή ενημέρωση πάνω στα προβλημάτα και τις ανάγκες των επαγγελματιών μέσω ενός ερωτηματολογίου έτσι ώστε ο Σύλλογος να έχει μία γενική εικόνα για το τι συμβαίνει στην τοπική αγορά.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και άλλες δράσεις από την Κράνη τις οποίες ακόμα επεξεργάζονται.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις