Δεξίωση για την εορτή του Αγίου Νικολάου στη Ναυτική Σχολή

Αμέσως μετά την θεία λειτουργία για την εορτή του Αγίου Νικολάου προστάτη των Ναυτικών,  πραγματοποιήθηκε δεξίωση στον χώρο της Ναυτικής Σχολής.

Ο Διοικητής της Σχολής κ. Βασιλόπουλος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην σημασία της σημερινής ημέρας και υπογράμμισε ότι η Κεφαλονιά γιορτάζει σε μία σχολή με σημαντικές επιτυχίες και παρουσίες στο χώρο της ναυτιλίας με πολλούς αποφοίτους της σχολής να στελεχώνουν επάξια πλοία ελληνικών και ξένων συμφερόντων.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Αλέξης Μοσχονάς ο οποίος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά. Στην δεξίωση παραβρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Δημήτριος, η Λιμενάρχης Παναγιώτα Κολοβού, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης, ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Διονύσης Κοκόσης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Σουζάνα Πεφάνη, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, σπουδαστές και ναυτικοί.

Όλοι απόλαυσαν τα υπέροχα γλυκά και νόστιμα εδέσματα που είχε ετοιμάσει και επιμεληθεί ο κ. Βαγγέλης Κονάδης ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου Premier.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις