Γεροντάκης και Γασπαρινάτος έθεσαν το πραγματικό δίλημμα των εκλογών

Σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, η οποία κινήθηκε μακριά από τις εντάσεις των ημερών ο Γιώργος Γεροντάκης και ο Σπύρος Γασπαρινάτος παρουσίασαν την εικόνα της τουριστικής σεζόν που έρχεται, τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και το κρίσιμο σημείο στο οποίο βρίσκεται η Κεφαλονιά.

Και οι δύο συμφώνησαν ότι τα εντυπωσιακά νούμερα που παρουσιάζει το νησί μας θα είναι παροδικά εάν δεν προσέξουν όλοι οι φορείς και δεν κάνει ο καθένας τις σωστές κινήσεις τις σωστή στιγμή. Υπάρχουν όλες οι κατάλληλες συνθήκες ώστε η Κεφαλονιά να εντυπωσιάσει σαν προορισμός αλλά και ο φόβος να χάσει αυτό το τραίνο, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν.

Και οι δύο τόνισαν ότι το Επιμελητήριο είναι φαινόμενο απραξίας αυτά τα χρόνια, ενώ σε άλλα μέρη, άλλα Επιμελητήρια είναι ενεργά και προωθούν τους προορισμούς στις ξένες αγορές.

Αυτή την απραξία όμως, όπως είπαν, μπορούν να την τελειώσουν μόνο οι επαγγελματίες της Κεφαλονιάς κ΄της Ιθάκης. Την αλλαγή στο Επιμελητήριο μπορεί να την φέρουν μόνο τα μέλη του. Και μόνο τα μέλη του μπορεί να αλλάξουν μία βαλτωμένη εδώ και 16 χρόνια κατάσταση με την ψήφο τους.

Προέτρεψαν δε τα μέλη του Επιμελητηρίου να ψηφίσουν με καθαρό μυαλό, μακριά από εντάσεις και πιέσεις. Να ψηφίσουν ποιοτικά…Είναι σημαντικό να ψηφίσουν με βάση τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κάθε συνδυασμού και όχι με βάση τα σημαδεμένα ψηφοδέλτια… Τον δρόμο αυτό τον έχουμε ξαναπάρει και ξέρουμε όλοι που μας οδήγησε…

Ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας, της εμπειρίας και του δυναμισμού του Νέου Επιμελητηρίου είναι μία ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί.

Αυτή την στιγμή υπάρχει μία ομάδα που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το Επιμελητήριο στο έπακρο των δυνατοτήτων του και να φέρει χειροπιαστά αποτελέσματα στο νησί και από την άλλη βρίσκεται η ομάδα Σπαθή-Μιχαλάτου η οποία είναι γνωστή σε όλους για την απραξία της. Η επιλογή είναι των επαγγελματιών…
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις