Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης συμμετέχει στις κινητοποιήσεις για την παραμονή του ΤΕΙ

Αργοστόλι, 05-12-2017

Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της 6ης Δεκεμβρίου για την παραμονή του Τμήματος Τεχνολογίας Ήχου & Μουσικών Οργάνων στο Ληξούρι.

Η ύπαρξη τμημάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κεφαλονιά έχει συμβάλλει ενεργά τόσο στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας όσο και στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Την σήμερον ημέρα που η  ακαδημαϊκή εκπαίδευση και  μόρφωση παίζει καθοριστικό ρόλο στην πρόοδο της κοινωνίας μας και αποτελεί κύριο παράγοντα για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, είναι απαράδεκτο να βιώνουμε το κλείσιμο τμημάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αντί για την αναβάθμιση τους.

Πάγια αιτήματα μας αποτελούν  η παραμονή των υπαρχόντων τμημάτων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στην Κεφαλονιά, η αναβάθμισή τους, μέσω της στελέχωσης τους με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, η ίδρυση Τμήματος Συντήρησης Αρχαιοτήτων στην Ιθάκη αλλά και η ίδρυση Τμήματος Αντισεισμικής Έρευνας και Μελέτης του Σεισμικού Φαινομένου στο Ληξούρι.

Πληρούμε όλες τις προϋποθέσεις και μπορούμε να στηρίξουμε την λειτουργία τους.

Ο Πρόεδρος

Θεόφιλος Μιχαλάτος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις