“Σαρωτική” συνέντευξη Παναγή Ρασσιά

Χείμαρρος ήταν στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Δημήτρη Αλοϊζο ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Παναγής Ρασσιάς, ο οποίος είναι γνωστός για την παρρησία του και την πολιτική του τόλμη.

Ο κ. Ρασσιάς δήλωσε ότι παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις στο νησί μας, ότι δεν αποκλείει τη δυναμική επάνοδό του στα κοινά ενώ παράλληλα σχολίασε και τα δημοτικά δρώμενα τονίζοντας ότι ναι μεν και με την Δημοτική Αρχή έχει διαφορές αλλά η αντιπολίτευση στο Δήμο Κεφαλονιάς είναι ανύπαρκτη και “παράλυτη” και δεν μπορεί να πείσει την πλειοψηφία.

Όσον αφορά το Επιμελητήριο ο Παναγής Ρασσιάς ξεκαθάρισε ότι προβλέπει άνετη επικράτηση του Σπύρου Γασπαρινάτου. Η συνέντευξη του κ. Ρασσιά είχε μεγάλη ανταπόκριση καθώς είναι ένας άνθρωπος που τα λέει “έξω από τα δόντια” και δεν διστάζει να μιλάει ανοιχτά για όλα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις