Η Ομοσπονδία Καταλυμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για την απομάκρυνση του ΤΕΙ

Η Ομοσπονδία Καταλυμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για την επαπειλούμενη απομάκρυνση του Τμήματος Τεχνολογίας Ήχου και  Μουσικών Οργάνων του ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ από το Ληξούρι και την απορρόφηση του από κατώτερο Ακαδημαϊκό Τμήμα της Κέρκυρας.

Η απομάκρυνση του ΤΕΙ από έναν τόπο, που χειμάζεται 4 χρόνια μετά τους καταστροφικούς σεισμούς, θα πλήξει Οικονομικά, Πολιτιστικά και Κοινωνικά ολόκληρη τη Παλλική.

Το Ληξούρι με την πλούσια Πολιτιστική κληρονομιά, τη σημαντική πρόσφορα του στα γράμματα ,τις τέχνες, τις επιστήμες και τη μουσική παιδεία και παράδοση δικαιούται την παραμονή του ΤΕΙ που συμβάλει στην ανάπτυξη του, ενώ διαθέτει ιδιόκτητα κτίρια και υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

Ενώνουμε τις φωνές μας και στηρίζουμε τον  δίκαιο αγώνα  Καθηγητών, Φοιτητών και κατοίκων της πόλης του Ληξουρίου που προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανό όποιο κομμάτι τους έμεινε όρθιο και δίνει οξυγόνο στον Κοινωνικό Ιστό της Πόλης  καθώς και την αποφυγή της προοπτικής του μαρασμού και της υποβάθμισης τους.

Για το Δ.Σ

ο Πρόεδρος                                                                           ο Γεν. Γραμματέας

Δημήτρης Ατσάρος                                                                Σπύρος Μουρελάτος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις