Η Νέα Πνοή συμπαραστέκεται στις ενέργειες του Εμπορικού Συλλόγου Ληξουρίου για το ΤΕΙ

Ο συνδυασμός για το Επιμελητήριο «Νέα Πνοή», δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στις ενέργειες του εμπορικού συλλόγου Ληξουρίου, αναφορικά με το ενδεχόμενο κλείσιμο των ΤΕΙ στο Ληξούρι και θα είναι κοντά τους στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσουν.

Είναι αδιανόητο να μιλάμε για ανάπτυξη σε έναν τόπο και ταυτόχρονα να κλείνουμε τα Πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Ιδίως δε, όταν μιλάμε για μια πόλη που δοκιμάστηκε από μεγάλους σεισμούς πριν τέσσερα σχεδόν χρόνια και τα προβλήματά της παραμένουν και σήμερα σημαντικά.

Από την πλευρά μας, ως Διοίκηση, με το καλό, στο Επιμελητήριο από τη νέα χρονιά, θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και συναντήσεις θεσμικά ώστε να συνεισφέρουμε ουσιαστικά, στην παραμονή του ΤΕΙ στο Ληξούρι.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Πνοής
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις