Η Κράνη καλεί τα μέλη της σε συζήτηση με θέμα τη “Λευκή Νύχτα” και άλλες δράσεις στο Επιμελητήριο

ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΕΛΩΝ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου “Η ΚΡΑΝΗ” καλεί όλα τα μέλη του σε συζήτηση -ενημέρωση -κατάθεση απόψεων με θέματα τη “λευκή νύχτα”  και άλλες δράσεις, που θα γίνει στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ την Τετάρτη 6/12/17 και ώρα 17.30 .

Επίσης ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις αρχαιρεσίες που έγιναν στην ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ εξελέγη στη θέση του Ά Αντιπροέδρου ο πρόεδρος του συλλόγου μας Νιφοράτος Ιάκωβος και αναπληρωματικά μέλη οι Σπαθής Σταύρος Βλάχος Σωτήρης και Σταμούλης Κυριάκος.

Για την ΕΣΕΕ εξελέγησαν οι Νιφοράτος Ιάκωβος, Πολλάτος Αλέξανδρος, Βλάχος Σωτήρης, Παπαθεοδωρόπουλος Αναστάσιος, Παπαδάτος Μιχάλης, Σταμούλης Κυριάκος, Κολιόπουλος Νικόλαος.

Ευχόμαστε στα μελη μας καλή θητεία εκ του Δ.Σ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις