Η ΕΡΤ Κέρκυρας στον παλμό του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Ιονίων Νήσων

Τα μεγάλα γεγονότα, ζωντανά, στη δημόσια ραδιοφωνία και το Σταθμό Κέρκυρας!

Η ΕΡΤ Κέρκυρας, με στούντιο στο ξενοδοχείο Park, θα μεταδίδει λεπτό προς λεπτό τον παλμό του διήμερου συνεδρίου, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, τις ομιλίες των υπουργών σε ζωντανή σύνδεση αλλά και την εναρκτήρια και καταληκτική εκδήλωση, μέσα από τις συχνότητες του δημόσιου ραδιοφώνου στην Κέρκυρα.

Από τις 10:00 το πρωί της Τρίτης και μέχρι το τέλος των εργασιών, μάθετε πρώτοι, ζωντανά, όσα ανακοινωθούν από τα κυβερνητικά στελέχη, όσα ζητήσουν οι τοπικοί παράγοντες, όλο το παρασκήνιο των επαφών αλλά και των παράλληλων επισκέψεων καθώς και την καταληκτική ομιλία του Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα το απόγευμα της Τετάρτης.

Συντονιστείτε στους 99,3 MHz στα FM ή στους 1008 KHz στα μεσαία κύματα, καθώς και στο διαδίκτυο στην κεντρική ιστοσελίδα της ΕΡΤ (http://webradio.ert.gr/kerkyra) ή και στην τοπική ιστοσελίδα της ΕΡΤ Κέρκυρας (http://www.erakerkyras.com).
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις