Ένας επιστήμονας και μία εκπρόσωπος των MEDIA στον ισχυρό συνδυασμό Σπύρου Γασπαρινάτου

Έχουμε ξαναγράψει πως το ψηφοδέλτιο Γασπαρινάτου χαρακτηρίζεται από την παρουσία επίλεκτων και ελπιδοφόρων προσώπων της τοπικής επιχειρηματικότητας. Είναι γεγονός ότι το πρόσωπο του Σπύρου Γασπαρινάτου έχει προσελκύσει άτομα που θέλουν να δουν μία Κεφαλονιά της δημιουργίας και της προόδου. Γι’άυτό ακριβώς άνθρωποι όπως ο Βαγγέλης Πολλάτος και η Αθανασία Μαρκάτου επέλεξαν τη στήριξη του ψηφοδελτίου του «ΝΕΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ

Όταν η επιστήμη και η μόρφωση συναντούν το επιχειρηματικό πνεύμα και την δραστηριότητα του νέου επαγγελματία. Ο Βαγγέλης Πολλάτος, παρότι διαθέτει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό στη χημεία με μεταπτυχιακούς τίτλους και πλήθος ακαδημαικών προσόντων εντούτοις δεν επαναπαύθηκε αλλά αντιθέτως επέλεξε συνειδητά να δημιουργήσει μία σύγχρονη επιχείρηση με αντικείμενο την υποστήριξη των τουριστικών μονάδων και δραστηριοτήτων στον τομέα της υγιεινής. Θεωρείται ένας από τους πλέον πρωτοπόρους επιχειρηματίες στον τομέα του με νέες ιδέες και διαρκή ανοδική πορεία. Τέτοια άτομα χρειάζεται το Επιμελητήριο προκειμένου να ακολουθεί τις νέες μεθοδολογίες και τάσεις και προκειμένου να ξεφύγει από το σημερινό «τέλμα».

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΑΡΚΑΤΟΥ

Μία ιδιαίτερα δημοφιλής εκπρόσωπος των media στην μάχη του Επιμελητηρίου. Η Αθανασία Μαρκάτου έχει ξεχωρίσει για την τόλμη της στο δημόσιο λόγο, την ξεκάθαρη θέση της στα τοπικά δρώμενα, την αποφασιστικότητά της να παίρνει θέση στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την Κεφαλονιά ενώ και γενικότερα μέσα από την κοινωνική της δράση έχει αποκτήσει πολλούς φίλους και την αποδοχή σημαντικού τμήματος των επαγγελματιών. Ακόμη μία νέα και δυναμική γυναίκα εμπιστεύεται τον Σπύρο Γασπαρινατο ώστε το Επιμελητήριο να αλλάξει σελίδα.

ΠΗΓΗ anexarttitosblog.gr

Ευχαριστούμε το αγαπητό συνάδελφο Χαράλαμπο Παπαδόπουλο για τα καλά του λόγια, αν και νομίζουμε ότι  υπερβάλει. Εμείς πάντως το αναδημοσιεύουμε για να “ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας”.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις