“Κωμωδία” Τζωρτζάτου: Στηρίζει “Θεοφιλοσπαθήδες” ενώ καταγγέλει τους αιρετούς που ανακατεύονται στο Επιμελητήριο

Συνεχίζεται η «κωμωδία» Τζωρτζάτου, καθώς την ώρα που εκδίδει ανακοίνωση με την οποία καταγγέλει τους αιρετούς που ανακατεύονται στις εκλογές του Επιμελητηρίου, ο ίδιος όντας δημοτικός σύμβουλος παρίσταται στις συγκεντρώσεις του συνδυασμού των «Θεοφιλοσπαθήδων».

Αδιάψευστος μάρτυρας η παρακάτω φωτο του www.efimeridakefalonia.gr που τον παρουσιάζει «καμαρωτό» στη συνεστίαση των στελεχών του Σπαθή ενώ δεν είναι καν επαγγελματίας της Κεφαλονιάς και οι επιχειρήσεις του εδρεύουν στην Αθήνα.

Με λίγα λόγια ο Γιώργος Τζωρτζάτος έχει τη λογική «τα καλά και συμφέροντα», δηλαδή ο ίδιος είναι θεμιτό ως δημοτικός σύμβουλος να στηρίζει τους «Θεοφιλοσπαθήδες» παρέα με τους Δ. Αραβαντινό και Δ. Μινέτο και φυσικά με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο που είναι και ο ουσιαστικός επικεφαλής του ψηφοδελτίου Σπαθή ενώ οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι είναι «ανήθικο» να αναμιγνύονται στις εκλογές του Επιμελητηρίου. Απίθανη η «Τζωρτζάτειος λογική».
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις