Η νέα Κινηματογραφική χρονιά ξεκινάει με την ταινία: «Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ»/ THE SNOWMAN

Η Κοινωφελής Επιχ/ση Δήμου Κεφαλλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ), ξεκινάει το πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματογράφου με προβολές στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου, με ενδιαφέρουσες ταινίες A΄ Προβολής για μικρούς και μεγάλους σε προβολές 2D & 3D.
Η νέα Κινηματογραφική χρονιά θα ξεκινήσει με την προβολή της ταινίας:

«Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ»/ THE SNOWMAN

Αγγλοσουηδική ταινία, Θρίλερ 2017
Σκηνοθεσία Τόμας Άλφρεντσον με τους: Μάικλ Φασμπέντερ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Σαρλότ Γκενσμπούρ, Τζέι Κέι Σίμονς

Ένα κορίτσι ξυπνά κι αναζητά τη μητέρα του. Το σπίτι άδειο. Στον κήπο ένας χιονάνθρωπος με το φουλάρι της μητέρας του τυλιγμένο στο λαιμό του. Ο συναισθηματικά ασταθής αστυνόμος Χάρι Χόλε και η ομάδα του ξεκινούν την έρευνα για μια απλή, φαινομενικά, δολοφονία κι ανακαλύπτουν έναν ανησυχητικό αριθμό γυναικών που έχουν χαθεί στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων. Ένας serial killer παίζει διεστραμμένα παιχνίδια στρατηγικής στην έδρα του και ο Χάρι Χόλε καλείται να μπει στο μυαλό του, αλλιώς ένας ακόμα χιονάνθρωπος θα εμφανιστεί κι άλλη μια γυναίκα θα δολοφονηθεί.

Ημέρες & Ώρες προβολών
Κυριακή 3/12 → 6.00μ.μ & 8.30μ.μ
Δευτέρα 4/12 → 7.30μμ

Γενική Είσοδος 6,00€ – Προβολές 3D 8,00€

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. &
Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

Από Κυριακή 3/12 έως Δευτέρα 4/12 2017
Ώρα: Κυριακή 3/12 → 6.00μ.μ & 8.30μ.μ Δευτέρα 4/12 → 7.30μμ
Τοποθεσία: Δημοτικό Θέατρο «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ»
E-mail: argostolitheatre@ yahoo.gr
Επικοινωνία: 2671025600
Γενική Είσοδος 6,00€ – Προβολές 3D 8,00€Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις