Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Παναγιώτης Σγουρίδης στην Κεφαλονιά ενόψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου

Στην Κεφαλονιά βρίσκεται από το πρωϊ ο Αντιπρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. και πρώην υπουργός Παναγιώτης Σγουρίδης ο οποίος είχε συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα και με παραγωγικούς φορείς του τόπου ενόψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Ιονίων Νήσων.

Τον κ. Σγουρίδη συνόδευσε στις επαφές που είχε ο Γραμματέας Οργανωτικού, Κωνσταντίνος Γκίκας καθώς και Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης των ΑΝ.ΕΛ. Κώστας Μιχαλάκος. Στη συνέχεια ο κ. Σγουρίδης παραχώρησε συνεντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Ενημέρωση στην αίθουσα του ξενοδοχείου Μουϊκης στο Αργοστόλι.

Στην ομιλία του στάθησε στο ζήτημα της νησιωτικότητας και της παραγωγικής ανασυγκρότησης καθώς η Κεφαλονιά διαθέτει πολλά ποιοτικά τοπικά προϊόντα τα οποία μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας ενώ συνέχεια αναφέρθηκε στις προτάσεις που έχουν καταθέσει οι ΑΝ.ΕΛ. για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, 130 σελίδες για την ακρίβεια. Υπογράμμισε δε ότι όσα έχει εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός στα Συνέδρια θα πραγματοποιηθούν ενώ έρχονται και φοροελαφρύνσεις τον Αύγουστο του 2018.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις