Γεροντάκης – Τσιμάρας: Όταν οι πλέον καταξιωμένοι άνθρωποι του Τουρισμού συμμετέχουν στο Επιμελητήριο, κάτι αλλάζει…

Όταν οι πλέον καταξιωμένοι άνθρωποι του Τουρισμού στα νησιά μας αποφασίζουν να συμμετέχουν στις εκλογές του Επιμελητηρίου, όλοι καταλαβαίνουν ότι υπάρχει σχέδιο και όρεξη να γίνει σοβαρή δουλειά.

Ο Γιώργος Γεροντάκης είναι ένας από του λίγους ανθρώπους του Τουρισμού στο νησί που ήταν εκεί από την πρώτη ημέρα και μέχρι σήμερα η συμβολή του στα πράγματα είναι τεράστια. Είναι αυτός που θα συμβουλευθούν όλοι οι φορείς για τα θέματα των αεροπορικών εταιρειών και των συνδέσεων με το νησί μας με άλλες χώρες και είναι αυτός που γνωρίζει τα βήματα για την ανάπτυξη αυτού του κλάδου.

Η γνώση του, η εμπειρία του και η αγάπη του για τα νησιά μας είναι πολύ σημαντικά όπλα για ένα Επιμελητήριο το οποίο θέλει να προσφέρει ουσιαστικά.
Ο Χάρης Τσιμάρας είναι ο άνθρωπος που εισήγαγε τον Τουρισμό πολυτέλειας στην Κεφαλονιά κ΄ στην Ιθάκη. Δημιουργώντας τα δύο ξενοδοχεία-διαμάντια, “Emelisse” στο Φισκάρδο και “Περατζάδα” στην Ιθάκη, έδειξε το δρόμο για τον ποιοτικό τουρισμό και έγινε το παράδειγμα προς μίμηση όσον αφορά τις υπηρεσίες στο τομέα. Η εμπειρία του στον ξενοδοχειακό χώρο είναι κάτι το οποίο το χρειάζονται τόσο τα νησιά μας όσο και οι νέοι επιχειρηματίες οι οποίοι θα βρουν δίπλα τους έναν σύμβουλο-σύμβολο!

Ο συνδυασμός, της εμπειρίας των δύο αυτών σημαντικών ανθρώπων του χώρου, με την εξειδίκευση του Γασπαρινάτου στις νέες τεχνολογίες του Τουρισμού ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη για τις προσδοκίες της επόμενης ημέρας, και όλοι περιμένουν δουν το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας σε περίπτωση εκλογής του “Νέου Επιμελητηρίου”.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις