Ακόμη μία νεανική “τριπλέτα” στο πλευρό του Σπύρου Γασπαρινάτου

Είναι γεγονός ότι ο συνδυασμός Γασπαρινάτου είναι γεμάτος από νέους και δυναμικούς ανθρώπους που θέλουν να θέσουν τέλος στη λογική του «μη μου τους κύκλους τάρρατε» στο Επιμελητήριο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι:

ΠΟΠΗ ΤΑΡΑΖΗ

Μία αυτοδημιούργητη, πετυχημένη επιχειρηματίας η οποία έχει ήδη δοκιμαστεί εκλογικά αφού είναι τοπική σύμβουλος Αργοστολίου. Είναι σίγουρο ότι η Πόπη Ταραζή εκφράζει τις νέες γυναίκες του νησιού μας που τολμούν επιχειρηματικά και αναλαμβάνουν επαγγελματικά ρίσκα. Οπότε είναι ένα πρόσωπο που έχει αποδείξει στην πράξη ότι έχει το «τσαγανό» και τις ικανότητες που απαιτούνται για την νέα πορεία που θα χαραχθεί στο Επιμελητήριο Κεφ/νιας -Ιθάκης.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

Επίλεκτο μέλος μιας οικογένειας που είναι ταυτισμένη με το εμπόριο και την επιχειρηματικότητα. Ο Άγγελος Βαγγελάτος έχει ζήσει κατά κυριολεξία από παιδί τον παλμό της αγοράς του Αργοστολίου και είναι ο ορισμός του «γέννημα-θρέμμα» αυτής. Μετρημένος και σώφρων νέος επιχειρηματίας έχει πολλά να προσφέρει αφού συνδυάζει τον δυναμισμό της νεότητας με την εμπειρία που έχει αποκτήσει μέσα από ένα καθημερινό αγώνα στο χώρο της επιχειρηματικής δράσης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

Μία ισχυρή υποψηφιότητα από την περιοχή της Πυλάρου που όμως παίζει δυνατά και στην υπόλοιπη Κεφαλονιά, καθώς ο Γιώργος Διαμαντής θεωρείται πρόσωπο κοινής αποδοχής. Δραστήριος, δεν δίστασε να αναπτύξει παράλληλα εργολαβική δραστηριότητα με μεσιτική δράση, κάτι που δείχνει ότι έχει δυνατότητα να συνδιαλέγεται σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Άνθρωπος χαμηλών τόνων και υπέρμαχος των συναινετικών αποφάσεων χωρίς αυτά τα στοιχεία να αφαιρούν τον δυναμισμό και την διάθεσή του για πρωτοβουλίες
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις