Προπονήθηκε σήμερα επί Μεξικάνικου εδάφους ο Μάκης Λιγνός (Εικόνες)

Λίγα  24ωρα πριν την επίσημη έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης στην πόλη του Μεξικού, ο Γεράσιμος Λιγνός, με την προπονήτρια και μητέρα του Αλεξία Μωραίτου βρέθηκαν στο στάδιο Alberca Olimpica Fransisco Marque (χωρητικότητας 4.300 θεατών) όπου και πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση.

Ο αθλητής μας ξεκινάει τις υποχρεώσεις του το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή του στα 100 μέτρα ύπτιο δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως του Λευκορώσου Παραολυμπιονίκη Ihar Boki και του Φιλανδού Antti Antero Latikka.

Επόμενη συμμετοχή του Γεράσιμου Λιγνού θα είναι στις 5 Δεκεμβρίου όπου θα λάβει μέρος στα 100 μέτρα πρόσθιο όπου είναι απευθείας τελικός, ενώ την επόμενη ημέρα θα ολοκληρώσει την παρουσία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με τα 200 μέτρα μικτής ατομικής.

Εμείς να του ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει στην πατρίδα με κάποιο μετάλλιο που το αξίζει και με το παραπάνω.

Χ.Κ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις