Α.Σ.Κεφαλονιά: Πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΗ 2017-2018

Α.Σ.ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Σ.Κ.Α.-Η. 2017-18

ΑΝΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Η αντρική ομάδα του Α.Σ.Κ. την Κυριακή 03/12/2017 και ώρα 14:00 μμ, στο κλειστό γήπεδο του Αργοστολίου, θα αντιμετωπίσει στο μεγάλο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 της Ε.Σ.Κ.Α.-Η. την ομάδα της Παναχαϊκής. Καλούμε όλους τους φιλάθλους στο γήπεδο, για να απολαύσουν ένα πολύ δυνατό ματς. Όλοι κοντά στην ομάδα μας, για την συνέχεια στις επιτυχημένες εμφανίσεις!

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Το 4Ο παιχνίδι τους, για την 2η φάση του Πρωταθλήματος Παίδων της Ε.Σ.Κ.Α.-Η., της περιόδου 2017-18, θα δώσει το παιδικό τμήμα του Α.Σ.Κ. το Σάββατο 02/12/2017, στο κλειστό του Αργοστολίου, στις 18:30 μ.μ. το απόγευμα, με αντίπαλο την ομάδα του Ν.Ε.Ο.Λ. στο τοπικό νησιώτικο ντέρμπι του ομίλου.

ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Τον 1ο αγώνα της 2ης φάσης του πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.Σ.Κ.Α.-Η. με την αντίστοιχη ομάδα της Προοδευτικής Πατρών, ήταν προγραμματισμένο να δώσει το Σάββατο 02/12/2017 το μεσημέρι στο κλειστό του Αργοστολίου, όμως η ομάδα της Πάτρας δεν θα έλθει τελικά στην Κεφαλονιά κι έτσι ..ξεκούραστα χωρίς να αγωνιστεί η ομάδας μας, θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

ΤΜΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: Το Σάββατο 02/12/2017 το μεσημέρι, τα …πιτσιρίκια του κόουτς Μάκη Μαρκάτου – η ομάδα των Παμπαίδων του Α.Σ.Κ. – θα μεταβεί στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Παναχαϊκής, στα πλαίσια του 1ου αγώνα της για το τουρνουά Παμπαίδων της Ε.Σ.Κ.Α.-Η. Την αποστολή θα συνοδεύσει ο Έφορος Γιώργος Γιαννάτος.

Εκ του Δ.Σ. του Α.Σ.Κ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις