Συλλυπητήριες επιστολές για την απώλεια του Στέφανου Βλάχου

Εκφράζουμε τη βαθειά θλίψη μας για την απώλεια του μέλους του Δ.Σ της Κεφαλληνιακής Εταιρείας Ελληνοσερβικής Φιλίας, Στέφανου Βλάχου.
Ο Στέφανος υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ελληνοσερβικής Φίλιας και μέλος του Δ.Σ για πάρα πολλά χρόνια. Τον καιρό του πολέμου στην Γιουγκοσλαβία άνοιξε την αγκαλιά του και το σπίτι του και η οικογένειά του φιλοξένησε ένα από τα ορφανά του πολέμου. Ήταν πάντα παρών σε κάθε τι σχετικό με την προσφορά στον Συνάνθρωπο.
Οικογενειάρχης, αγωνιστής, συνδικαλιστής, έντιμος και δίκαιος με ενεργό συμμετοχή σε κάθε είδους δράση: πολιτική και κοινωνική. Πάντα παρών στα Κεφαλληνιακά δρώμενα ήταν μια ακτίνα φωτός, ζεστασιάς και ανθρωπιάς.
Αντίο φίλε Στέφανε.  Δεν σε ξεχνάμε.
Για την Κεφαλληνιακή Εταιρεία Ελληνοσερβικής Φιλίας ο Πρόεδρος και Επίτιμος Πρόξενος Βίκτωρ Ρουχωτάς

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Συλλυπητήρια επιστολή

Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς & Ιθάκης σε έκτακτη συνεδρίαση του , εκφράζει την απερίγραπτη θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια, για την ξαφνική απώλεια του Στέφανου Βλάχου , αγαπητού συμπολίτη και τέως Προέδρου του Εργατικού Κέντρου . Ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια τους , για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ιωάννης Μικελάτος Σταματούλα Τσιμάρα
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις