Θεόφιλος-Σπαθής: Θέλουν ένα επιμελητήριο για …”λίγους και καλούς”

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος την προηγούμενη εβδομάδα, σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί το έργο του και τη συνέχειά του μέσω του συνδυασμού Σπαθή, ανακοίνωσε ότι τον απολογισμό για τα πεπραγμένα του Επιμελητηρίου θα τον κάνει μετά τις εκλογές. Οι επαγγελματίες των νησιών μας δηλαδή θα μάθουν για τη δράση του Επιμελητηρίου αυτά τα χρόνια αφού ψηφίσουν! Φαίνεται ότι το έργο της εξαετίας του Επιμελητηρίου με πρόεδρο Θεόφιλο και Σπαθή στο συμβούλιο είναι επτασφράγιστο μυστικό και δεν πρέπει να το μάθουν οι ψηφοφόροι πριν τις κάλπες.

Μια ματιά όμως στο website του Επιμελητηρίου, το οποίο είναι το κατεξοχήν εργαλείο του θεσμού για να ενημερώνονται οι επαγγελματίες των νησιών μας, είναι αρκετή για να πάρουμε μια γεύση από την δραστηριότητα της νυν διοίκησης που τόσο υποστηρίζει ο Θεόφιλος και ο εκλεκτός του Σταύρος Σπαθής.

  • Τελευταία ενημέρωση για προγράμματα από το site του Επιμελητηρίου έγινε 11/06/2013 – ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ!
  • Τελευταία ανακοίνωση τοπικών φορέων, δηλαδή των επαγγελματικών συλλόγων έγινε 20/03/2010 – ΠΡΙΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ!
  • Τελευταίο δελτίο τύπου του Επιμελητηρίου έγινε 22/10/2015 – ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ!
  • Τελευταία ανακοίνωση για τον Τουρισμό των νησιών μας έγινε 27/03/2013 – ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ!
  • Τελευταία φορά που ανακοινώθηκαν τα πεπραγμένα της διοίκησης – ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ ΣΤΟ SITE!
  • Τελευταία φορά που ανακοινώθηκαν αποτελέσματα έρευνας για τους επαγγελματίες ήταν 07/02/2013 – ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ!
  • Τελευταία φορά που ανακοινώθηκαν εκδηλώσεις φορέων μελών του Επιμελητηρίου ήταν 24/05/2011 – ΠΡΙΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ!

Προφανώς τα τελευταία χρόνια, για να ενημερωθεί κάποιος επίσημα από το Επιμελητήριο, πρέπει να είναι στο κύκλο Μιχαλάτου-Σπαθή, αφού οι υπόλοιποι πρέπει να ανατρέξουν σε άλλα ενημερωτικά sites και να ψάξουν μόνοι τους και συνήθως καθυστερημένα, αφού έχει λήξει το πρόγραμμα.

Όταν όμως ο Γασπαρινάτος επιμένει ότι τα μέλη πρέπει να ενημερώνονται ένα προς ένα, τότε αμέσως υπάρχουν αντιδράσεις από το συνδυασμό Σπαθή, ότι κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο. Φαίνεται ότι κάποιοι θέλουν να συνεχίσουν να έχουν το μονοπώλιο της ενημέρωσης και πληροφόρησης και να συνεχίσουν να λειτουργούν το Επιμελητήριο όπως τους το έμαθε ο Θεόφιλος τόσα χρόνια. Για λίγους και καλούς…
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις