Η Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση καταγγέλλει την απόρριψη της ένστασης για την εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Η Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση καταγγέλλει την απόφαση της Εκλογικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης με την οποία απορρίπτει την ένσταση που κατατέθηκε από την Παράταξη μας σχετικά με την Εκκαθάριση των Εκλογικών Καταλόγων από τους Μη Ενεργούς Επαγγελματίες.

Απέναντι στην αιτιολογία της Απόφασης, η Παράταξη μας απαντάει πως καταρχήν, θα μπορούσε να αιτηθεί η Εκλογική Επιτροπή και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου προς στο αρμόδιο Τμήμα Μητρώου της ΔΟΥ Αργοστολίου για κατάσταση των Επαγγελματιών με Διακοπή της Επαγγελματικής τους δραστηριότητας.

Επίσης η παράταξη μας σε καμία περίπτωση δεν θα επικαλούνταν ονομαστικά συναδέλφους καθώς δεν μας ταιριάζει αυτός ο ρόλος.

Αντ΄ αυτού η Εκλογική Επιτροπή με συνοπτικές διαδικασίες, και σε χρόνο ρεκόρ, από την ακρόαση των επιχειρημάτων μας , αποφάσισε πως δεν αξίζει τον κόπο ούτε να προσπαθήσει να δώσει κάποια λύση.

Θεωρούμε ότι, τέτοιου είδους τακτικές και μεθοδεύσεις από όπου και αν προέρχονται, αποσκοπούν στη διατήρηση στρεβλών και αλλοιωμένων εκλογικών αποτελεσμάτων, προφανώς συντηρούν πλειοψηφίες που εξυπηρετούν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και συγχρόνως καταστέλλουν την φωνή και την δυναμική των μικρών Επαγγελματιών.

Καλούμε τους συναδέλφους να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα και με την ψήφο τους να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες , στηρίζοντας στις επερχόμενες εκλογές, το Ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις