Ανήκουστο: Η Αντιπολίτευση είπε “όχι” στο να φτιαχτεί το Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου και να στολιστεί η Κεφαλονιά!!!

Έχουμε πει πολλές φορές ότι η Αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ως μόνο της σκοπό να παρεμποδίζει το έργο της Δημοτικής Αρχής και την λειτουργία του Δήμου και παράλληλα να προκρίνει τις μικροπολιτικές της σκοπιμότητες εις βάρος του τόπου.

Σήμερα λοιπόν έγινε το εξής πρωτοφανές: Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ήρθε ως εκτός ημερησίας διάταξης θέμα τροποποίησης προυπολογισμού της ΚΕΔΗΚΕ προκειμένου να γίνει ένα σημαντικό έργο επισκευής στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου αλλά και να βγουν τα απαραίτητα κονδύλια προκειμένου να στολιστεί χριστουγεννιάτικα η Κεφαλονιά. Ε, λοιπόν σε αυτά τα δύο θέματα η αντιπολίτευση είπε ένα μεγάλο «ΟΧΙ» καθώς δεν τα θεώρησε ούτε σημαντικά αλλά και ούτε κατεπείγοντα!!! Τόσο η παράταξη Μιχαλάτου όσο και αυτή του Βασίλη Ρουχωτά αρνήθηκαν να ψηφίσουν θετικά όπως και η Λαική Συσπείρωση ενώ μόνο ο Ηλίας Παρίσης ψήφισε τους αντίστοιχους κωδικούς.

Τα συμπεράσματα δικά σας για τον ρόλο αλλά και τον δρόμο που έχει πάρει η αντιπολίτευση.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις