Μία νίκη, μία ήττα για τους μικρούς του ΑΣΚ

Στο 2ο παιχνίδι τους, για την 2η φάση – 1ου Ομίλου, του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΚΑ-Η, της περιόδου 2017-18, οι παίδες του Α.Σ.Κ. μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ηττήθηκαν με 42-75 από την πολύ καλή ομάδα του Προμηθέα, στο κλειστό γήπεδο στο Αργοστόλι. Έγινε ένα καλό και δυνατό ματς, όπου κυριάρχησε η Πατρινή ομάδα, όντας πραγματικά καλύτερη κι η οποία να επισημάνουμε ότι κάθε χρόνο συμμετέχει ανελλιπώς στις καλύτερες της Ελλάδας, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων (ή και εφήβων).
Τελικό σκορ: Α.Σ.Κ. – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ  42-75
Περίοδοι 6-28, 15-47, 26-68, 42-75
 Α.Σ.Κ.  (ΜΑΤΙΑΤΟΣ Π.): Βουργίδης Β, Τζουγανάτος, Αναγνωστάκης, Σταθάτος 5π (1 τρ), Βεζυργιαννόπουλος, Καββαδίας 3π, Μπαλτσαβιάς, Γκαβός 5π (1 τρ), Βαλλιανάτος 5π (1 τρ), Φραγκισκάτος 4π, Μανίκας 13π (1τρ), Χριστοφοράτος 7π.
Διαιτητές: ΚΟΤΣΙΡΗΣ – ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
Έφοροι : Γ.Κουράκος – Γ.Γιαννάτος
Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017
Στο 3ο παιχνίδι τους, για την 2η φάση – 1ου Ομίλου, του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΚΑ-Η, της περιόδου 2017-18, οι παίδες του Α.Σ.Κ. κατάφεραν να επανέλθουν στις νίκες και μετά από ένα μέτριο επιθετικά παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, κέρδισαν την αντίστοιχη του Γλαύκου με 38-18, στο κλειστό γήπεδο του Αργοστολίου.
Έγινε ένα κλειστό ματς, όπου κυριάρχησαν και πάλι οι άμυνες (όπως και στο πρώτο παιχνίδι που έδωσαν οι δύο αυτές ομάδες, πριν μια εβδομάδα στην Πάτρα).
Τελικά στο 3ο και 4ο δεκάλεπτο με καλή αμυντική λειτουργία και ανεβασμένη απόδοση, η ομάδα του Α.Σ.Κ. κατάφερε να επικρατήσει και ταυτόχρονα ντουμπλάρισε και τις νίκες της με τον Γλαύκο.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα των παίδων του Α.Σ.Κ. το ερχόμενο Σάββατο 2/12/2017 και πάλι στο Αργοστόλι, όπου υποδέχεται την ομάδα του Ν.Ε.Ο.Λ. στο τοπικό-νησιώτικο ντέρμπι.
Τελικό σκορ: Α.Σ.Κ. – ΓΛΑΥΚΟΣ  38-18
Περίοδοι 6-7, 13-7, 28-8, 38-18
 Α.Σ.Κ.  (ΜΑΤΙΑΤΟΣ Π.): Ρουχωτάς 4π, Κουράκος 5π (1τρ), Βουργίδης Β., Σταθάτος, Αναγνωστάκης, Βουργίδης Δ. 4π, Καββαδίας 5π, Γκαβός, Βαλλιανάτος 2π, Μανίκας 14π (1τρ), Χριστοφοράτος 4π.
Διαιτητές: ΚΟΤΣΙΡΗΣ – ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
Έφοροι : Γ.Κουράκος – Γ.ΓιαννάτοςΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις