Εσπερίδα: «Το νερό ως πολύτιμος φυσικός πόρος: Εναλλακτικές λύσεις διαχείρισης υδάτων στην Κεφαλονιά»

Εσπερίδα με θέμα το νερό και τη διαχείρισή του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 και ώρες 17:30 – 20:00 στο Αμφιθέατρο «Γεράσιμος Δ. Αρσένης» του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο Αργοστόλι.

Στόχος της εσπερίδας είναι να αναδείξει την αξία του νερού, να ενημερώσει για εναλλακτικούς τρόπους διαχείρισής του και να αποτελέσει κίνητρο προβληματισμού για την ορθολογικότερη χρήση του σε όλους του βασικούς τομείς δραστηριοτήτων του νησιού της Κεφαλονιάς.

Στην εσπερίδα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους έμπειροι επιστήμονες που έχουν ως αντικείμενο μελέτης τους υδάτινους πόρους και αναμένεται να μας μεταφέρουν ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες για την διαχείριση του νερού της Κεφαλονιάς.

Η εσπερίδα συνδιοργανώνεται από το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Δ.Ε. Παραρτήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας), την ΠΙΝ-Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς & Ιθάκης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, το Εργαστήριο Εδαφολογίας-Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, την Πρακτική Γεωργική Σχολή Παναγή Βαλλιάνου και την Ελληνική ομάδα θεωρίας και δράσης μαθητεία.

Επισυνάπτεται η Πρόσκληση και το Πρόγραμμα της Εσπερίδας.

Αργοστόλι, 21 Νοεμβρίου 2017

Με την παράκληση να δημοσιευτεί και να καλυφθεί η εκδήλωση
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις