Η Νάνσυ Κλάδη Ξιφίτα υποψήφια με τη “Νέα Πνοή”

Αγαπητοί φίλοι αγαπητοί συνάδελφοι στις επικείμενες εκλογές για το επιμελητήριο Κεφαλονιας Ιθάκης, συμμετέχω για πρώτη φορά με το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΝΟΗ του Σταύρου Σπαθή και του Ανδρέα Παντελιού σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια αναμόρφωσης του Επιμελητηρίου δεν θα μπορούσα παρά να συμμετέχω.

Εργάζομαι και δημιουργώ στην Κεφαλλονιά τα τελευταία 16 χρόνια, δεν διαθέτω εμπειρία στα θέματα του επιμελητηρίου αλλά διαθέτω μεγάλη εμπειρία από την καθημερινή μου ενασχόληση στην αγορά της Κεφαλονιάς και της Ελλάδας γενικότερα.

Πιστεύω βαθιά πως μόνο οι επιχειρηματίες που εργάζονται συνεπώς και τίμια πέρα από προσκολησεις και συμφέροντα μπορούν να λύσουν τα προβλήματα του επιμελητηρίου. Θεωρώ ότι στις εκλογές αυτές οι προσωπικές συμπάθειες και οι ανταποδοτικές ψήφοι βάση συμφερόντων πρέπει να μείνουν στην άκρη. Οι άνθρωποι της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ είναι άνθρωποι της πράξης.

Ως τέτοια εαν εκλεγώ, εχω την διάθεση να εκπροσωπήσω δίκαια και αυτούς που θα με ψηφίσουν και αυτούς που μπορεί να είναι απέναντι μας την δεδομένη στιγμή. Θέλω ο έμπορος να αποκαταστήσει μέσω του επιμελητηρίου την χαμένη του Τιμή που αυτή και όλες προηγούμενες κυβερνήσεις του έχουν πάρει. Ανεξάρτητα με το που θα δώσετε την ψήφο σας ελπίζω να σας δω ολους στις εκλογές του επιμελητηρίο.

Μετά τιμής

Νάνσυ Κλάδη Ξιφίτα
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις