Θεοπεφτάτου στο Δ.Σ.: Τη Δευτέρα το ΤΑΣ ολοκληρώνει τις αδειοδοτήσεις και πάμε για ένταξη στο ΕΣΠΑ

Όπως είπε πριν λίγο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα των σχολικών συγκροτημάτων όπου παρευρέθηκε η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, μετά την απόφαση που πήρε το δημοτικό συμβούλιο για την εκχώρηση της αρμοδιότητας των έργων στις Κτιριακές Υποδομές, προχώρησε η διαδικασία και την Δευτέρα ολοκληρώνονται οι αδειοδοτήσεις για τα 6 σχολικά συγκροτήματα (4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου, Γυμνάσιο-Λύκειο Ληξουρίου, 2ο Δημοτικό Ληξουρίου, 2ο και 3ο Γυμνάσιο Αργοστολίου, Νηπιαγωγείο Λακήθρας και σχολείο Αγίας Θέκλης) από το ΤΑΣ και πλέον θα ακολουθήσει η διαδικασία της ένταξης στο ΕΣΠΑ όπου, όπως την έχει διαβεβαιώσει ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Δρακουλόγκωνας, υπάρχει εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση. Μάλιστα η βουλευτής τόνισε ότι στόχος είναι όχι απλά η επισκευή από τους σεισμούς αλλά και η ενίσχυση των κτιρίων. Εξάλλου σε ότι αφορά στο νέο σχολικό συγκρότημα που θα κατασκευαστεί στο Ληξούρι, μέσα στην εβδομάδα θα σταλεί από τις Κτιριακές Υποδομές στην Περιφέρεια το διάγραμμα κάλυψης που λείπει ώστε να προχωρήσει η διαδικασία.

Επίσης η βουλευτής ξεκαθάρισε ότι τα έργα για το ΕΠΑΛ Ληξουρίου και το σχολικό συγκρότημα Αγίας Θέκλης θα χρηματοδοτηθούν από την δωρεά των 5εκ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις