Μοσχονάς: “Κακόβουλο” και παραπλανητικό δημοσίευμα-Η αλήθεια για τον φωτισμό στο Λιμάνι Ληξουρίου

Σε απάντηση κακόβουλου και παραπλανητικού δημοσιεύματος που αφορά στον δήθεν ελλιπή φωτισμό στο λιμάνι Ληξουρίου οφείλω να ξεκαθαρίσω τα εξής:

Πραγματοποιείται καθημερινά συντήρηση στον φωτισμό από τον Ιούνιο του 2017  και μέχρι και σήμερα δεν έχει σβήσει ούτε μία λάμπα στην περιοχή από το Πόρτο-Λιμεναρχείο μέχρι και το φέρυ-μποτ.

Εάν τώρα οι “κονδυλοφόροι της παραπληροφόρησης” εννοούν την περιοχή από τις τουαλέτες έως το μπαστούνι καλό είναι να γνωρίζουν (αν δεν το ξέρουν) και μαζί και η κοινή γνώμη ότι η περιοχή αυτή ανήκει στην εργολαβία του Υπουργείου Υποδομών για το λιμάνι Ληξουρίου, η οποία ακόμη δεν έχει παραδοθεί και όντως δεν υπάρχει φωτισμός. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο δεν έχει καμία αρμοδιότητα επί της συγκεκριμένης εργολαβίας ενώ σε συνεχείς και καθημερινές οχλήσεις μου προς τον εργολάβο για το πότε θα φτιαχτεί ο φωτισμός η απάντηση που παίρνω είναι “από μέρα σε μέρα”.

Αλέξης Μοσχονάς 

Πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου

Κεφαλονιάς-Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις