Εκδήλωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Η περιφερειακή επιτροπή ισότητας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών διοργανώνει εκδήλωση τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017, στις 6:30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου.

Ομιλήτρια στην εκδήλωση θα είναι η γενική γραμματέας Ισότητας των φύλων Φωτεινή Κούβελα, ενώ θα προβληθεί και η βραβευμένη ταινία μικρού μήκους του Γρηγόρη Βαρδαρινού «The Noir Project».

Για το θέμα θα δοθεί συνέντευξη τύπου, τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 13.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας (κτίριο πρώην Νομαρχίας).
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις