Συλλυπητήρια επιστολή από το Δικηγορικό Σύλλογο για τον θάνατο της Αγγελικής Σκλαβουνάκη

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Έκτακτη συνεδρίαση της 22ας Νοεμβρίου 2017

ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Καππάτος Παναγής, Πρόεδρος, Σταματούλα Δελακά, Αθανάσιος Αυγερινός, Ακριβή Δεπούντη και Ελευθέριος Κρητικός μέλη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλληνίας και Ιθάκης μετά το τραγικό γεγονός του θανάτου του μέλους του Συλλόγου μας κ. Αγγελικής Σκλαβουνάκη του Διονυσίου αποφασίζει ομόφωνα :

1. Εκφράζουμε εκ μέρους του Δικηγορικού Συλλόγου και των μελών του θερμά συλληπητήρια στην οικογένειά της.

  1. Θα απέχουν οι δικηγόροι Κεφαλληνίας & Ιθάκης από τα καθήκοντα τους σαν φόρο τιμής στη μνήμη της εκλιπούσας την ημέρα της κηδείας από τις 13.00 μ.μ. για να παρασταθούν οι συνάδελφοι στην εξόδιο ακολουθία.
  2. Να κατατεθεί στεφάνι κατά την κηδεία
  3. Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Παναγής Καππάτος να εξάρει κατά την κηδεία την προσωπικότητα της εκλιπούσας.
  4. Να κατατεθεί το συμβολικό ποσό των 300 ευρώ εις μνήμην της εκλιπούσας συναδέλφου στο λογαριασμό του σωματείου « Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία- Παράρτημα Κεφαλονιάς & Ιθάκης»

Ακριβές Απόσπασμα, Αργοστόλι, 22/11/2017

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Π. Καππάτος Ελευθέριος Κρητικός
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις