Σπ. Γασπαρινάτος: Δηλώνω ένοχος για όλα!

Τις τελευταίες ημέρες διαβάζω με ενδιάφερον τις επιθέσεις προς εμένα και το συνδυασμό «Νέο Επιμελητήριο, οι οποίες προέρχονται από το νυν Επιμελητήριο (Πρόεδρο, Αντιπολίτευση).

Τώρα τελευταία οι κατηγορίες αυτές αναφέρουν ότι αυτά που σκοπεύουμε να κάνουμε σαν Επιμελητήριο σε περίπτωση που εκλεγούμε, έχουν σχέση με τις υπηρεσίες της εταιρείας μου, την εξειδίκευση που έχω και επικεντρώνονται πολύ στον Τουρισμό.

Οι υπηρεσίες αυτές είναι:

– Προώθηση τουριστικών προορισμών

– Συμμετοχή και οργάνωση σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις

– Αύξηση πωλήσεων ξενοδοχείων-καταλυμάτων

– Προώθηση Επιχειρήσεων μέσω social media

– Χρήση νέων τεχνολογιών και εφαρμογές

Για όλα τα παραπάνω ευθαρσώς ΔΗΛΩΝΩ ΕΝΟΧΟΣ. Για κάθε ένα από τα παραπάνω εγκλήματα δηλώνω ένοχος!

–       Ένοχος γιατί θέλω η Κεφαλλονιά και η Ιθάκη να γίνουν γνωστές σε όλη την Ευρώπη.

–       Ένοχος γιατί θέλω να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και τις κρατήσεις τους τα καταλύματα των νησιών μας.

–       Ένοχος γιατί θέλω να προωθηθούν σωστά μέσω της τεχνολογίας οι επιχειρήσεις μας.

–       Ένοχος γιατί θεωρώ οτι μέσω τουρισμού να δημιουργηθεί πλούτος ο οποίος θα απλωθεί σε όλες τις κατηγορίες επαγγελματιών των νησιών μας.

Για όλα αυτά λοιπόν δηλώνω ένοχος! την ίδια στιγμή που ο Σταύρος Σπαθής και ο Θεόφιλος Μιχαλάτος είναι σίγουρα αθώοι για κάθε ένα από αυτά, αφού πέντε χρόνια δεν έχουν κάνει τίποτε για αυτά. Αθώοι αφού πέντε χρόνια οι επαγγελματίες δεν καταλαβαίνουν για ποιο λόγο πληρώνουν συνδρομή στο Επιμελητήριο. Αθώοι γιατί το ζήλο που έχουν δείξει αυτό το μήνα για τις εκλογές δεν τον έχουν δείξει 5 ολόκληρα χρόνια για το Επιμελητήριο.

Είμαι ένοχος λοιπόν, και σε αυτό το έγκλημα καλώ τους επαγγελματίες των νησιών μας να είναι συνένοχοι και να δουλέψουμε μαζί ώστε το Επιμελητήριο να γίνει όχημα ανάπτυξης για όλους.

Με εκτίμηση

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις