Με τον Δήμαρχο Ιθάκης συναντήθηκε ο Σπ. Γασπαρινάτος

Στην Ιθάκη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο επικεφαλής του συνδυασμού “Νέο Επιμελητήριο”, Σπύρος Γασπαρινάτος, έχοντας συναντήσεις τόσο με επαγγελματίες του νησιού όσο και με τον Δήμαρχο Ιθάκης, κ. Διονύση Στανίτσα.

Ο κ. Στανίτσας υποδέχτηκε τον Σπύρο Γασπαρινάτο στο Δημαρχιακό Μέγαρο παρουσία και του Αντιδημάρχου. κ. Μάκη Βερώνη, ενώ συνοδευόταν από μέλη του συνδυασμού του στην Ιθάκη.

Σε κλίμα αισιοδοξίας για το αποτέλεσμα των εκλογών του Δεκεμβρίου, συζητήθηκαν οι στόχοι που πρέπει να τεθούν, ώστε να καταστεί το Επιμελητήριο πραγματικός βοηθός των επαγγελματιών όλων των κλάδων, ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε λόγω της οικονομικής κρίσης.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού θα επισκεφθεί εκ νέου το νησί στο αμέσως προσεχές διάστημα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις