“Αναφορά στον Γκρέκο” με τον Τάκη Χρυσικάκο σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος”

Συνεχίζεται και σήμερα το επιτυχημένο 1ο Μουσικοθεατρικό Φεστιβάλ με την εξαιρετική παράσταση “Αναφορά στον Γκρέκο” βασισμένο στο ομώνυμο έργο του Νίκου Καζατζάκη με τον καταξιωμένο ηθοποιό Τάκη Χρυσικάκο.

Ο γνωστός ηθοποιός ερμηνεύει τον Νίκο Καζαντζάκη και όλα τα πρόσωπα του έργου ενώ σκηνοθετεί και την όλη παράσταση συντροφιά με μουσικούς επί της σκηνής.

Η παράσταση ξεκινάει τις 9 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Ο Κέφαλος και αναμένεται να προσελκύσει πολύ κόσμο που αγαπάει το ποιοτικό θέατρο ιδίως όταν έχει γραφτεί από το μεγάλο Νίκο Καζατζάκη. Η παράσταση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά φέτος στην Αθήνα στα πλαίσια του “2017-έτος Νίκος Καζαντζάκης” ενώ το συγκεκριμένο έργο είναι το τελευταίο που έγραψε ο μεγάλος συγγραφέας και αποτελεί ένα είδος πνευματικής αυτοβιογραφίας του συγγραφέως.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις