Ο Σπ. Ματιάτος απαντά για την “πίσω πόρτα” του Ξενία: Τέλος στο “δίπορτο” και στο “ξέφραγο αμπέλι”

Απάντηση έδωσε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Σπύρος Ματιάτος μιλώντας στο Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι, για το ζήτημα που έχει προκύψει με το κτίριο του ΞΕΝΙΑ, την “πίσω πόρτα” που θα μένει ανοικτή ή κλειστή, την ανακοίνωση των δημοτικών υπαλληλων και τις δηλώσεις της Γενικής Γραμματέως του Συλλόγου Τίτσας Τσιμάρα.

O Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας τόνισε ότι είναι ένα θέμα που δεν θα έπρεπε να έχει πάρει τόση δημοσιότητα την ώρα που είχε διευθετηθεί το θέμα την προηγούμενη μέρα με απόφαση Δημάρχου και υπογράμμισε με νόημα: “Τέλος στο δίπορτο και στο ξέφραγο αμπέλι” χωρίς να προσθέσει κάτι άλλο.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τις δηλώσεις της γραμματέως του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων κας Τσιμάρα.

Κραυγή αγωνίας από την Τίτσα Τσιμάρα: “Ανοίξτε τώρα την πίσω πόρτα”
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις