Με 252.454,35 ευρώ ενισχύει ο Σκουρλέτης το Δήμο Κεφαλλονιάς για την πληρωμή δικαστικών αποφάσεων

Με το ποσό των 252.454,35 ευρώ ενισχύει ο Σκουρλέτης το Δήμο Κεφαλλονιάς για την εξόφληση υποχρεώσεων που αφορούν σε πληρωμή δικαστικών αποφάσεων. Ο Υπουργός υπέγραψε την σχετική απόφαση σε συνέχεια της σχετικής αίτησης που υπέβαλε ο Δήμος με τα σχετικά δικαιολογητικά.
Η ενίσχυση προέρχεται από  λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων», στο πλαίσιο του Προγράμματος Αυτοδιοίκηση Κοινωνική Συνοχή – Ισόρροπη Ανάπτυξη (ΑΚΣΙΑ).
Να σημειωθεί ότι η επιβάρυνση του Δήμου Κεφαλλονιάς από τη σύστασή του με δαπάνες για την πληρωμή δικαστικών αποφάσεων σε διεκδικήσεις των πρώην Δήμου, είναι κάποια εκατομμύρια….Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις