Ξεκίνησε ο Β γύρος για την ανάδειξη του αρχηγού της Κεντροαριστεράς

Από το πρωϊ έχουν ανοίξει για δεύτερη φορά οι κάλπες σε Κεφαλονιά και Ιθάκη  για τον Β’ γύρο της εκλογικής διαδικασίας που θα αναδείξει τον αρχηγό της Κεντροαριστεράς.

Η ψηφοφορία πραγματοποιείται σε καλό κλίμα και με αρκετή συμμετοχή, μέχρι στιγμή έχουν ψηφίσει πάνω από 120 άτομα, σε πέντε εκλογικά τμήματα και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 8 το βράδυ όπου και θα κλείσουν οι κάλπες. Δικαίωμα ψήφου στο Β γύρο έχουν μόνο όσοι ψήφισαν στον Α’ ενώ για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία δεν απαιτείται η καταβολή των 3 ευρώ  αλλά όποιος επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει κάποιο χρηματικό  ποσό για τους πληγέντες της κακοκαιρίας που έπληξε την Δυτική Αττική.

 

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Π.Ε ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
 Δήμος  Διεύθυνση Κέντρου  Ονομασία
ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Πλατεία Βεργωτή,Αργοστόλι Παλιό Δημαρχείο
ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Σάμη Παλιό Δημαρχείο
ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Σκάλα Παλιό Δημαρχείο
ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Ληξούρι Είσοδος Δημοτικού Θεάτρου
ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Π.Ε ΙΘΑΚΗΣ
 Δήμος  Διεύθυνση Κέντρου  Ονομασία
ΔΗΜΟΣ ΙΘΑΚΗΣ Ιθάκη ΚΑΠΗ Δήμου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις