Συνεχίζεται ο πολιτιστικός “οργασμός” στον Δήμο Κεφαλονιάς-Έρχονται Μητσιάς και Καραμπέτη

Συνεχίζονται οι έντονες πολιτιστικές δράσεις του Δήμου Κεφαλονιάς μέσω της ΚΕΔΗΚΕ καθώς το 1ο Μουσικοθεατρικό Φεστιβάλ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου έρχονται στο νησί μας ο Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη για την επιτυχημένη παράσταση “Ο Γκάτσος που αγάπησα”.

Η μεγάλη επιτυχία του εγχειρήματος του Μουσικοθεατρικού Φεστιβάλ δεν έγκειται μόνο στο γεγονός της έλευσης μεγάλων ονομάτων και στο “ανέβασμα” ποιοτικών παραγωγών αλλά και στην επιλογή όλος αυτός ο Πολιτιστικός “οργασμός” να λαμβάνει χώρα το Νοέμβριο και όχι το καλοκαίρι.

Το νησί μας πρέπει να είναι πλήρες σημαντικών πολιτιστικών δράσεων καθόλη τη χρονική περίοδο και ο Δήμος Κεφαλονιάς αποδεικνύει στην πράξη ότι δεν ακολουθεί την λογική που θέλει οι πολιτιστικές δράσεις να συμβαίνουν μόνο το “Δεκαπενταύγουστο” αλλά πρωτοπορεί ρίχνοντας το βάρος του και στην φθινοπωρινή και τη χειμερινή περίοδο.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις