Οι αριθμοί για τη συμμετοχή στο “Σουλάτσο στο Κρανηπάτι” θα δοθούν την Πέμπτη και όχι το Σάββατο

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας γνωρίζουμε ότι οι Αριθμοί του αγώνα Σουλάτσο στο Κρανηπάτι θα δίνονται την Πέμπτη από τις έξι μέχρι τις οκτώ, στο καφέ Σουλατσο στα ΚΤΕΛ.

Επισημαίνεται την Πέμπτη και όχι το Σαββάτο όπως είχε προ-ανακοινωθεί.

Αριθμοί θα δίνονται μόνο στους συμμετέχοντες στα 20κμ οι οποίοι και εγγράφονται για την ένταξη τους στις ηλικιακές κατηγορίες του αγώνα. Τα 5κμ έχουν μόνο γενική κατάταξη και βράβευση των 3ων πρώτων δρομέων ανδρών και γυναικών και δεν λαμβάνουν χώρα εγγραφές.

Το πρόγραμμα των παραλλήλων εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί την Τρίτη 21/11/2017.

Δεδομένου του θέματος των αγώνα των 5κμ θα ήταν επιθυμητό οι δρομείς που συμμετέχουν να φορούν ή να φέρουν κάποιο λογότυπο σχετικό με την άθληση και την συνεισφορά της στην σωματική και ψυχική υγεία μας.

Εκ του ΣΔ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις