Μήνυμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Το Πολυτεχνείο υπήρξε η κορυφαία έκφραση αντίστασης στη δικτατορία και αποτελεί διαχρονικό σύμβολο αγώνα για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία. Το κυρίαρχο σύνθημα ”Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία”παραμένει πάντα επίκαιρο. Το ενωτικό,ομόψυχο και αγωνιστικό πνεύμα της εξέγερσης του ’73 αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη αγώνων δημοκρατίας, ελευθερίας και αξιοπρέπειας για τις επόμενες γενιές  και αποτελεί οδηγό για ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

 Η ιστορία του Πολυτεχνείου απέδειξε ότι όταν ο λαός είναι ενωμένος και θέλει να γίνει κυρίαρχος της μοίρας του, μπορεί να κερδίσει την Ελευθερία, τη Δημοκρατία και την Εθνική Αξιοπρέπεια.Οι Έλληνες έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να τιμούμε την ιστορία μας, αλλά και να αγωνιζόμαστε, διεκδικώντας όλα εκείνα που οι κατεστημένες πολιτικές και οικονομικές δυνάμεις επιχείρησαν να μας  στερήσουν.
Ο τωρινός σημαντικός εθνικός στόχος είναι να απαγκιστρωθεί η χώρα από τα μνημόνια και την επιτροπεία και να δημιουργηθούν συνθήκες οικονομικής, ανάπτυξης,κοινωνικής δικαιοσύνης και αξιοπρέπειας  για τους πολίτες. Η δικαίωση αυτής της προσπάθειας συνιστά την οφειλόμενη απόδοση τιμής στην ιστορία του Πολυτεχνείου.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τιμούμε τη σημερινή 44η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου,επισημαίνοντας την ανάγκη διαφύλαξης του δημοκρατικού κεκτημένου ως έμπρακτη αναγνώριση της συμβολής του Πολυτεχνείου στην δημοκρατική ιστορία της χώρας.Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις