Η Τ.Ε. ΚΚΕ θα καταθέσει στεφάνι την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στο μνημείο του Πολυτεχνείου στην πλατεία Καμπάνας

Η φετινή επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου από τις ίδιες τις εξελίξεις αποκτά περιεχόμενο ενάντια στην όλο και βαθύτερη εμπλοκή της Ελλάδας με ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή.

Το ΚΚΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στο αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο την Παρασκευή στις 6.30μ.μ. στο ΕΚΚΙ, ώστε η εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα και η νεολαία του τόπου μας να στείλουν μήνυμα ενάντια στις επικίνδυνες συμφωνίες που υπέγραψε η κυβέρνηση με τις ΗΠΑ, που από τη μία δίνουν στην Ελλάδα αναβαθμισμένο ρόλο στα βρώμικα ιμπεριαλιστικά σχέδια και από την άλλη ματώνουν το λαϊκό εισόδημα για να εξυπηρετούνται οι εξοπλιστικές ανάγκες του ΝΑΤΟ.

Η ΤΕ Κεφαλονιάς & Ιθάκης του ΚΚΕ και το ΤΣ της ΚΝΕ θα κατθέσουν στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου στην πλατεία Καμπάνας την Παρασκευή στις 11.00π.μ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις